1983

Alfa Romeo Spider Veloce 2000

Prodáno
18
Stav tachometru: 176436 km
Registrace vozu: 1983
Převodovka: manuální
Palivo: benzin
  • krásná Veloce ze třetí série
  • dvoulitr na Solexech, pětistupňový manuál
  • po servisu, připravená na přihlášení
  • typická barevná kombinace, krásná karoserie i interiér

Spider od Alfy Romeo je synonymem italského dolce vita se vším všudy. Vyráběl se velmi dlouho – od roku 1966 do roku 1993, a to v různých verzích. V roce 1982/83 přišla třetí série, rozeznatelná zejména podle černých gumových nárazníků a malého spojleru na zadní části. Zepředu se dá snadno poznat podle toho, že menší maska chladiče je zakomponovaná do nárazníku.

Ve třetí sérii byly vyráběny vozy s motorem 1,6 nebo 2,0 litru (ten mohl být i vstřikovaný). Verze Veloce 2000 má pod kapotou to nejlepší – čtyřválec Busso se dvěma karburátory Solex a výkonem 128 koní (a 178 Nm). Hrdelní zvuk motoru musíte slyšet, abyste ho mohli instantně milovat. Navíc když je po běžném servisu (olej, svíčky, filtry). Auto jezdí skvěle, nemá problém, motor zní velmi čistě. Vyniká velmi pěkným interiérem a také skvělým lakem. Alfa Romeo po druhém majiteli v typické barevné kombinaci (Alfa má být červená). Má evropské doklady a je připravena na přihlášení – a upřímně, za málo peněz hodně muziky.

Veteráni na Truc: parta normálních lidí, kteří milují auta. Desítky aut máme skladem v naší péči a další připravené k dovozu. Rozumíme vašim potřebám, jsme k dispozici pro vaší plnou spokojenost, protože ta je naším cílem. Umíme toho víc – například veškeré dokumenty nutné pro přihlášení vyřídíme rychle a efektivně. Více informací ochotně poskytneme na telefonním čísle +420735474564 (i Whatsapp). Umíme vyřešit dovoz vašeho vysněného auta odkudkoliv (ať už klasického nebo nového) včetně registrace, pojištění a dalších souvisejících služeb.

Reference

Klasický sporťák z Velké Británie

Klasický sporťák z Velké Británie

Obrátili jsme se na tuto firmu koncem roku 2022 s prosbou o dovoz klasického sporťáku z Velké Británie. Tento vysněný vůz nyní stojí v naší garáži a nejen to. Veteráni na Truc s.r.o nám na základě plných mocí vyřídili i veškerou administrativu spojenou s dovozem a přihlášením na značky. Velmi oceňujeme jak tuto komplexní službu, tak i komunikaci s majiteli firmy a jejich hluboké znalosti problematiky. Palec nahoru a děkujeme.

Reference

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Zhruba před měsícem jsem se obrátil na tyhle Pány (opravdu to jsou Páni s velkým "P"), zda by mi nedovezli vysněné auto. Dokonce i odkaz na inzerát tohoto vozu jsem poslal. Ten byl ovšem po jejich zkontaktování bez odezvy stažen, tudíž byl zřejmě "fejkový", ale obratem mi byly do emailu poslány odkazy na jiné a z nich jsem si auto i vybral. Sice jsem nejdřív váhal, zda upustit od celočervené varianty s dvoubarevným interiérem, ale modrá(tyrkysová) barva s bílou vinylovou střechou a modrobílým interiérem... Prostě, Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965 už stojí v garáži, byl mi dnes(v neděli) dovezen až tzv. "pod nos", takže co víc si přát? Snad jen spoustu km bez nehody a všem ve firmě VETRÁNI NA TRUC mnoho takto spokojených zákazníků.

Reference

Triumph TR6

Triumph TR6

Tyhle kluky jsem si vytipoval na netu. Samozřejmě trochu obavy, ale z prvního setkáni jsem měl dobrý pocit. Bezvadná komunikace. Rychle, spolehlivě,....a Triumphálně :-). Díky kluci Truci.

Reference