1981

Ford Capri 2.3 S Mk III (2.8)

Poptávka
10
  • 180 000 Kč
  • 7 200 $
Stav tachometru: 37242
Registrace vozu: 1981
Převodovka: manuální
Palivo: benzin
Výkon: 132
  • přivezeno do ČR v roce 2023
  • po velkém servisu
  • motor 2,8 litru s pětistupňovou převodovkou
  • dobrý stav mechaniky

Kdo nás zná, tak ví, že Capri máme rádi a pár už nám jich rukama prošlo. Připomeneme: elegantní kupé od evropského Fordu s designem Philipa T. Clarka, proslavené na stříbrném plátně i v závodech. Vyrábělo se ve třech navazujících generacích v letech 1968 až 1986. Třetí generace (Mk III) byla v německém Kolíně nad Rýnem montována od března 1978 do konce roku 1986. Přicházela s celou řadou motorů: od čtyřválců 1.3 Crossflow, 1.6 a 2.0 Pinto po vidlicové šestiválce s objemy od dvou do tří litrů.

Nabízený automobil se narodil v roce 1981 jako verze 2.3 S (Mk III), ale během života dostal pod kapotu silnější motor 2,8 litru, spojený s pětistupňovou převodovkou. Vůz je lehce upraven, má nižší podvozek, sportovní výfuky a další detaily. Byl přivezen z Holandska v roce 2023 a současný majitel během posledního roku udělal docela výrazný servis – motor je přetěsněný, má nové náplně, svíčky, palec rozdělovače, vyčištěný a přetěsněný karburátor, vyřešenou kompletně elektriku, zprovozněný otáčkoměr atd. Nové jsou také brzdiče, hadice a další věci na podvozku. Jediné, co bude vyžadovat nějakou pozornost, je aktuálně diferenciál. Karoserie není dokonalá, vykazuje prvky stáří a místy lehkou korozi.

Veteráni na Truc: parta normálních lidí, kteří milují auta. Desítky aut máme skladem v naší péči a další připravené k dovozu. Rozumíme vašim potřebám, jsme k dispozici pro vaší plnou spokojenost, protože ta je naším cílem. Umíme toho víc – například veškeré dokumenty nutné pro přihlášení vyřídíme rychle a efektivně. Více informací ochotně poskytneme na telefonním čísle +420725474564 (i Whatsapp). Umíme vyřešit dovoz vašeho vysněného auta odkudkoliv (ať už klasického nebo nového) včetně registrace, pojištění a dalších souvisejících služeb.

Mám zájem o toto auto

Široká síť kontaktů
Zajištění dokumentace
Technická kontrola vozu
Nákup a dovoz

Reference

Klasický sporťák z Velké Británie

Klasický sporťák z Velké Británie

Obrátili jsme se na tuto firmu koncem roku 2022 s prosbou o dovoz klasického sporťáku z Velké Británie. Tento vysněný vůz nyní stojí v naší garáži a nejen to. Veteráni na Truc s.r.o nám na základě plných mocí vyřídili i veškerou administrativu spojenou s dovozem a přihlášením na značky. Velmi oceňujeme jak tuto komplexní službu, tak i komunikaci s majiteli firmy a jejich hluboké znalosti problematiky. Palec nahoru a děkujeme.

Reference

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Zhruba před měsícem jsem se obrátil na tyhle Pány (opravdu to jsou Páni s velkým "P"), zda by mi nedovezli vysněné auto. Dokonce i odkaz na inzerát tohoto vozu jsem poslal. Ten byl ovšem po jejich zkontaktování bez odezvy stažen, tudíž byl zřejmě "fejkový", ale obratem mi byly do emailu poslány odkazy na jiné a z nich jsem si auto i vybral. Sice jsem nejdřív váhal, zda upustit od celočervené varianty s dvoubarevným interiérem, ale modrá(tyrkysová) barva s bílou vinylovou střechou a modrobílým interiérem... Prostě, Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965 už stojí v garáži, byl mi dnes(v neděli) dovezen až tzv. "pod nos", takže co víc si přát? Snad jen spoustu km bez nehody a všem ve firmě VETRÁNI NA TRUC mnoho takto spokojených zákazníků.

Reference

Triumph TR6

Triumph TR6

Tyhle kluky jsem si vytipoval na netu. Samozřejmě trochu obavy, ale z prvního setkáni jsem měl dobrý pocit. Bezvadná komunikace. Rychle, spolehlivě,....a Triumphálně :-). Díky kluci Truci.

Reference