1986

Mercedes-Benz 560 SL R107

Poptávka
25
  • 699 000 Kč
  • 28 000 $
Stav tachometru: 178953
Registrace vozu: 1986
Převodovka: automatická
Palivo: benzin
Výkon: 230
  • americká verze
  • krásný stav, bez koroze
  • motor V8 5547 cm3, automat
  • plně funkční

Mercedes řady R107 je jedním z nejdéle vyráběných modelů německé automobilky. Modely značené jako R107 (kabriolet SL) C107 (hardtop kupé SLC) vznikaly od roku 1971 až do roku 1989 a bylo jich hodně: z celkových 300 175 kusů připadá na SLC 62 888 kusů. Výrazně úspěšný byl vůz na trhu v USA, kam směřovalo až 40 %. Modely z poslední fáze výroby jsou rozeznatelné nejen lepší výbavou (například mají i airbag spolujezdce, lepší brzdy), ale i opticky – například modely pro USA roku 1986 měly třetí brzdové světlo na víku kufru.

Nabízený kabriolet s plátěnou střechou taktéž pochází z USA. Z celé široké palety motorů (od řadových šestiválců po různé motory V8) ho pohání nejsilnější motor v nabídce, osmiválce M117 E56. Motor s rozvodem SOHC a elektronickým vstřikováním Bosch KE-Jetronic již měl třícestný katalyzátor a lambda sondu a dosáhl na celkový výkon 230 k při 4750 otáčkách a 378 Nm točivého momentu. Nabízený kousek je celkově ve velmi krásném stavu, bez viditelných známek koroze karoserie. Motorový prostor je čistý, stejně jako velmi zachovalý interiér či pěkně padnoucí, neponičená střecha. Skutečně pěkné auto – motor startuje bez zaváhání, čtyřstupňový automat řadí bez problémů. K vozidlu je kompletní servisní historie, včetně oficiálních dokumentů, veškerých smluv a faktur. Navíc současný majitel nechal udělat kompletně servis podvozku a brzdové soustavy, a to včetně nových třmenů a tak dále. Kdo hledá fakt hezkou R107, právě jí našel.

Veteráni na Truc: parta normálních lidí, kteří milují auta. Desítky aut máme skladem v naší péči a další připravené k dovozu. Rozumíme vašim potřebám, jsme k dispozici pro vaší plnou spokojenost, protože ta je naším cílem. Umíme toho víc – například veškeré dokumenty nutné pro přihlášení vyřídíme rychle a efektivně. Více informací ochotně poskytneme na telefonním čísle +420725474564 (i Whatsapp). Umíme vyřešit dovoz vašeho vysněného auta odkudkoliv (ať už klasického nebo nového) včetně registrace, pojištění a dalších souvisejících služeb.

Mám zájem o toto auto

Široká síť kontaktů
Zajištění dokumentace
Technická kontrola vozu
Nákup a dovoz

Reference

Klasický sporťák z Velké Británie

Klasický sporťák z Velké Británie

Obrátili jsme se na tuto firmu koncem roku 2022 s prosbou o dovoz klasického sporťáku z Velké Británie. Tento vysněný vůz nyní stojí v naší garáži a nejen to. Veteráni na Truc s.r.o nám na základě plných mocí vyřídili i veškerou administrativu spojenou s dovozem a přihlášením na značky. Velmi oceňujeme jak tuto komplexní službu, tak i komunikaci s majiteli firmy a jejich hluboké znalosti problematiky. Palec nahoru a děkujeme.

Reference

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Zhruba před měsícem jsem se obrátil na tyhle Pány (opravdu to jsou Páni s velkým "P"), zda by mi nedovezli vysněné auto. Dokonce i odkaz na inzerát tohoto vozu jsem poslal. Ten byl ovšem po jejich zkontaktování bez odezvy stažen, tudíž byl zřejmě "fejkový", ale obratem mi byly do emailu poslány odkazy na jiné a z nich jsem si auto i vybral. Sice jsem nejdřív váhal, zda upustit od celočervené varianty s dvoubarevným interiérem, ale modrá(tyrkysová) barva s bílou vinylovou střechou a modrobílým interiérem... Prostě, Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965 už stojí v garáži, byl mi dnes(v neděli) dovezen až tzv. "pod nos", takže co víc si přát? Snad jen spoustu km bez nehody a všem ve firmě VETRÁNI NA TRUC mnoho takto spokojených zákazníků.

Reference

Triumph TR6

Triumph TR6

Tyhle kluky jsem si vytipoval na netu. Samozřejmě trochu obavy, ale z prvního setkáni jsem měl dobrý pocit. Bezvadná komunikace. Rychle, spolehlivě,....a Triumphálně :-). Díky kluci Truci.

Reference